Nyheter från Epicwater AB


Här informerar vi om alla typer av nyheter gällande Epicwater. Det kan vara viktig information eller nyheter om nya produkter.

Ny sensoraktiverad vattenautomat

Ny modell av vattenautomat för beröringsfri fyllning av vattenflaskor med kylt vatten. Kylaren har en hög kylkapacitet på 50l/h finns även med kylkapacitet 35l/h. Två modeller, en med ett tappställe modell A-8OP och en med dubbla tappställen modell A-882OP.
Passar för installation på skolor, träningsanläggningar, padel, idrottsanläggningar, industrier m.m.

Publicerat:
2021-11-05

Utomhusdusch med vattendimma för lekplatser

Lekparksdusch med fyra stycken färgglada blommor som ger en svalkande vattendimma varma sommardagar. Passar för installation i lekparker, förskolor eller i parker där barn vistas. Konstruktion i rostfritt stål med pulverlack i grönt, rött och gult.

se produkten här

Publicerat:
2021-11-05

Dricksfontän i hundrastgården

Dricksfontäner för våra fyrbenta vänner släcker snabbt törsten på promenaden varma sommardagar. Denna dricksfontän finner man på Ekerös nya hundrastgård.
Här kan ni se våra dricksfontäner för hundar

Publicerat:
2021-11-05

Liten sensoraktiverad kran

Sensoraktiverad flaskkran för montering i bänk med beröringsfri fyllning av vattenflaskor eller muggar. Serie COOL aktiveras när man placerar handen framför sensorn, och stängs då handen tas bort finns med batteridrift eller med transformator.

Mer information finner ni här

Publicerat:
2021-11-05

Vattenpost för fyllning av vattenflaskor

Ny modell av vattenpost för fyllning av vattenflaska. Den kommer att finnas i två versioner, en med tryckknapp modell 906BF och med fotaktivering modell 907BF.
Passar för installation på skolgårdar, utomhusgym, utomhus padel, idrottsanläggningar, golfbanor m.m.

Publicerat:
2021-11-05