• Modeller GC-HORECA

vattenautomat GC-10A4p

Vattenautomat som är Idealisk för fyllning av flaskor, karaffer eller glas. Två tappställen för snabb påfyllning av t.ex. karaffer. 4st tryckknappar kallt, rumstemp eller mixad temp. Levereras med aktivt karbonvattenfilter (se nedan) som gör att vattnet smakar gott och blir väldigt rent. Hölje och tryckknappar i rostfritt stål (invändigt rostfritt stål) för placering på golv. Hygienisk och tappkranar kan tas bort och rengöras. Stor kapacitet på 100 liter kylt vatten per timme, termostatstyrd 3-150C Fläktgaller i front gör den lätt att placera mot vägg. Justerbara fötter, samt avtagbar front för service.
230V/50Hz 

Artikel nummer: 90GC10A4

Filter med hög kapacitet
Avlägsnar klorsmak, lukt och organiska kemikalier som bidrar till smak och lukt och ger partikelfiltrering av en effektivt 5 μm sedimentfilter. Lämplig för att dricksfontäner med hög vattenflödesförmåga eller för vatten med dålig kvalitet. installeras utanför dricksfontänen.
Rekomenderas att filterpatron byts 1 gång per år. 


Filter M-105 Rengöringsfilter med transparent plasthus, ABS-trådhuvud och aktivt kolblock patron. Max arbetstryck 8 kg / cm3 vid 20ºC. Anslutning 1/2"


Filter M-115 Rengöringsfilter med rostfritt stålhölje, bronsgänghuvud och aktiverad kolblockpatron. Högtryckstest upp till 21kg / cm3 vid 20ºC (lämplig för plötsliga tryckförändringar i vatten). Anslutning 1/2"

Filterpatron för 105 & 115
Den centrala kroppen innehåller aktivt kolblock. En fördel med kolblåsfilter jämfört med granulerade sådana är att de inte släpper ut svart kolpartiklar "grått vatten" under uppstart eller operation, därför är en omfattande spolning före användning inte nödvändig. 

Aktiv kolpatron med 5 μm filtrering och en livslängd på mer än 22 000 liter vatten eller ca. 1 års varaktighet. Kombinerar funktionerna i ett sedimentfilter, vilket eliminerar de små partiklar som kan vara i vattnet, tillsammans med egenskaperna hos aktivt kol för att ta bort eventuella dåliga smaker och lukter. Polypropylenförfilterfiltret förlänger kassettens livslängd.


Epicwater AB
Telefon: 08-23 00 60
Email: info@epicwater.se

Kyrkfjärdsvägen 20
178 52 Ekerö