MiniCool 

Designad för placering i hemmets kök eller i företagets fikarum.
MiniCool installeras under diskbänken och tar upp ett mycket ett litet utrymme.

Trots sin lilla storlek, så har MiniCool alla funktioner som större vattenkylare har. Enkelt att reglera vattentemperaturen via termostat. Levereras med installationskit och en liten självstängande kran i rostfritt stål. 

Kapacitet 13 liter kylt vatten per timme.
Mått: D 274x B284x H275 mm

 

Artikelnr: 1200MC1

Tillbehör:
Vattenfilter se pdf

Trevägskran se pdf

Sedan företaget grundades 1965 har Canaletas varit en av Europas ledande tillverkare av vattenkylare. Tillverkad 100 % i Spanien, med huvudkontor i Barcelona.

Specialister på vattenkylare
Canaletas har en aktiv FoU-avdelning som specialiserat sig på vattenkylare, vilket gör det möjligt för företaget att lansera nya produkter och processer på marknaden.
Canaletas var det första företaget inom sektorn för att passera de sanitära tester som upprättades av EBWA (European Bottled Watercooler Association) och det enda företaget som skulle klara dem alla.

Över 50 år som tillverkare av vattenkylare och dricksvattenfontäner
Fabriken är specialiserad på vattenkylare och dricksfontäner, och erbjuder ett brett utbud av modeller som kan tillgodose behoven hos olika kunder i en mängd olika länder. Flexibel produktion i samband med FoU-avdelningen och en djup marknadskunskap gör det möjligt för företaget att utforma modeller som uppfyller specifika krav. 


Epicwater AB
Telefon: 08-23 00 60
Email: info@epicwater.se

Kyrkfjärdsvägen 20
178 52 Ekerö